Betaling ved bestilling
Betalingsbetingelser og levering


Der skal inden ordre sættes i gang indbetales det fulde beløb på konto: Reg. 7040 Konto. 0001287142
Husk at mærke jeres indbetaling med ordrenummer fra WinConnect.

ELLER!

Der kan ligeledes oprettes en ANFORDRINGS GARANTI hos jeres pengeinstitut, som sendes retur til WinConnect, hvor varerne er bestilt. Efterfølgende sættes ordre i gang. Ordren betales, når varerne er leveret på købers adresse.

Levering
Der skal være 2 personer til at hjælpe med aflæsning af vinduerne. Samtidig underskrives der ved leveringen for korrekt antal leverede af vinduer og at leveringen er modtaget uden skader.
Unødig lang ventetid for chaufførerne debiteres køber. Køber er ligeledes ansvarlig for, at lastbilen med vinduerne kan komme frem til leveringsstedet og ligeledes derfra igen.

Er priserne inkl. moms og fragt?
WinConnect's priser er excl. moms og fragt til din adresse. Fragtpriserne varierer efter, hvor i landet du bor. Prisen på fragt vil fremgå tydeligt på det tilbud du får inden ordren sættes igang.

Forespørgsel - tilbud - ordre
Lige meget, hvad du sender eller bestiller, er det ikke en ordre før vi har snakket detaljerne på plads. Først når du har accepteret ordrebekræftelse pr. mail - som fremsendes til jer via mail eller post - er ordren sat igang og bindende.